top of page
  • Whatsapp
  • Instagram
  • YouTube
  • Facebook
  • Yazarın fotoğrafıYiğit Alp Okyaylı

Kıbrıs’ta Cafeler


Kıbrıs Cafeler
Kıbrıs Cafeler

Eşsiz güzellikte plajları, tarihi dokusu, eğlence mekanları kadar, Kıbrıs’ta Cafeler de önemli bir yer tutar. Kıbrıs’ta yer alan Cafelerin çoğunda kendine özgü serpme kahvaltı verilmektedir.

Özellikle taze sıkım meyve sularının, ev yapımı yemeklerin ve kahvaltılıkların tadına varmak mümkün. Dört mevsim tatil imkanı sunan Kıbrıs’ta, Cafeler dört mevsim açıktır. Tatilciler kadar yöre halkı da Cafelere ilgilidir.

Kıbrıs Cafe de Liman

Girne’nin en güzel noktasında yer alan, denizin ve doğanın iç içe olduğu Cafe de Liman, deniz manzaralı kahvaltı keyfi yaşanabilecek, soğuk ve sıcak içeceklerin bulunduğu, alkollü içeceklere yer verilen elit mekanlardandır. İşletme olanakları arasında Wi-Fi, otomobil park alanı bulunur.

Özellikle akşam gün batımına yakın yoğun ilgi görür. Kahvaltı haricinde atıştırmalıkları ve tatlı çeşitlerine de yer verilmektedir. Nargile imkanı bulunan işletmenin, müdavimleri işletmenin kendine özgü kahvesine yoğun ilgi gösterir.


Cafe de Liman
Cafe de Liman

Kıbrıs Lungo Cafe

Lefkoşa’da Gönyeli sınırları içerisinde yer alan Lungo Cafe, ev yapımı lezzetleri ile ün yapmıştır. İşletmede kendine özgü hamburgerlere, pizza çeşitlerine, salata ve tatlı çeşitlerine yer verilmektedir.

Lungo Cafe’de çok fazla kahve çeşitliliği bulmak mümkün. Taze çekim kahve ile ayrı bir lezzete sahiptir. Aynı zamanda nargile keyfi yaşamak isteyen, taze sıkım meyve sularının tadına varılabilecek enden yerlerdendir.

Kıbrıs Maçakızı Cafe

Lefkoşa’da bulunan Maçakızı Cafe, huzurlu ve sakin ortamı ile bilinir. Kafenin taze çekim kendine özgü kahve lezzeti ve özel bitki çayları müşteriler tarafından tercih edilen lezzetleridir.

Türk mutfağından esintilere yer verilen işletmede pizza çeşitleri, taze yemekler, sıcak ve soğuk içecek sunumlarına yer verilir. Samimi ve güler yüzlü personeli, müdavimlerinin artmasına katkı sağlamıştır.

Her yaştan ziyaretçileri bulunan işletme, kahvaltı, atıştırmalıklar ve akşam yemeği konseptine uygundur. Arkadaş ortamları oluşturulabilecek, hoş vakit geçirilebilecek otantik ortama sahiptir.

Kıbrıs Tezgah Cafe

Lefkoşa sınırları içerisinde yer alan Zeytinlik ve Asmaaltı olmak üzere iki şubesi bulunmaktadır. Samimi ortamı olan, her yaştan ziyaretçi kabul eden mekanlardandır.

İşletmenin kendine özgü limon soslu lavantalı pastası ve San Sebastian cheesecake pastası ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi görür. İşletmede sabah kahvaltısı ve öğle yemeği sunumu bulunur. İşletmede sunulan tüm lezzetler işletme personelinin kendi el ürünüdür. Taze süt ile hazırlanmış latte değişik bir lezzet verir.

Kıbrıs The Palm House Cafe ve Restoran

Gazimağusa’da yer alan işletme zengin kahvaltısı ile ün yapmıştır. Kahvaltıda yöresel organik ürünler kullanılır. Deniz manzaralı kahvaltı keyfine varmak, özel kahvelerin lezzetine varmak isteyen ziyaretçiler için, The Palm House Cafe Restoran tercih edilmelidir. İşletme öğlen ve akşam yemekleri içinde uygun ortam sağlar.

İşletmede akşam sıcak ve soğuk içecekler eşliğinde canlı müzik dinleme keyfi de yaşatır. İşletmemin lezzetleri arasında çiçek dolması, pirahune, çörek ve limonatası ayrı bir yer tutar. İşletmenin bitki çayları ve limonatası müşterileri tarafından yoğun ilgi görür. Kıbrıs köftesi The Palm House Cafe ve Restoran'da ayrı bir lezzete sahiptir.


Tezgah Cafe
Tezgah Cafe

Kıbrıs Barasta Cafe and Bar

Lefkoşa’da bulunan Barasta Cafe and Bar, arkadaş grupları ve aile ile birlikte gidilebilecek, hoşça vakit geçirilecek güzel bir mekan sunar. Merkezi konumda olması nedeniyle yoğun ilgi görür. İşletme hem bar, hem de cafe hizmetleri verir. İşletmede oldukça zengin alkollü ve alkolsüz içeceklere yer verilmektedir. Hafta içi 09.00’da ziyaretçilerine kapılarına açan işletme, 01.00’a kadar açıktır. Hafta sonları 02.00’a kadar hizmet verilmektedir. Aperatif yiyeceklerinde bulunduğu işletme, girişte ücret talep etmez. Otopark ve Wi-Fi imkanları vardır.




İlgili Yazılar

Hepsini Gör


Ofis Adres

Maldives Homes, Bahçeli, Girne / Kuzey Kıbrıs


İletişim Adres

Logo 1.png
bottom of page