top of page
  • Whatsapp
  • Instagram
  • YouTube
  • Facebook
  • Yazarın fotoğrafıYiğit Alp Okyaylı

Kıbrıs Kahvaltı Salonları


Kıbrıs Kahvaltı Salonları
Kıbrıs Kahvaltı Salonları

Tatilciler, eşsiz kumsalına, eğlence mekanlarına olduğu kadar, Kıbrıs kahvaltı salonları ve restoranlarına da ilgi gösterirler. Kıbrıs, 4 mevsim tatil imkanı sunar. Kıbrıs’ın yerli halkı ve turistler için, kahvaltı önemli bir yere sahiptir.

Kıbrıs kahvaltı mekanlarında hellim peyniri, sarı peynir, bıldırcın yumurtası, gül şurubu, nar şurubu, harnup pekmezi, sabsişa çayı, Kıbrıs’a özel üzüm pekmezi kahvaltı sofralarının vazgeçilmezleri arasında yerini alır.

Pratik atıştırmalık tercih edenler için, özel sosları ile ün yapmış olan Kıbrıs sandviçi farlı bir lezzet sunar. Kıbrıs’da birbirinden güzel çok sayıda kahvaltı mekanı bulunur. Her birinin kendine özgü ortamı ve kendine özgü damak tadı bulunur.

Kıbrıs Pendaya Eko Garden Kahvaltı Salonu

Kıbrıs Güzelyurt da herkesçe bilinen kahvaltı mekanlarındandır. Mutfağında ve kahvaltı sofralarına organik ve taze ürünlerle renklendiren Pendaya Eko Garden, devası büyüklükte incir ağacının hemen yanına yer alır. Çok güzel bir kahvaltı salonudur. Muhteşem ekolojik yapısı ile aynı zamanda ziyaretçilerine konaklama imkanı da vermektedir.

Özellikle yaz aylarında % 100 doluluk oranına yaklaşmaktadır. Pendaya Eko Garden Yeşilyurt Ecevit Caddesi No.8 adresinde ziyaretçilerine kapılarını açar. Hamur işlerini seven ziyaretçiler, Kıbrıs Pendaya Eko Garden Kahvaltı Salonunu tercih ederler. Çok sayıda gözleme çeşidini işletmede bulmak mümkün.


Pendaya Eko Garden
Pendaya Eko Garden

Kıbrıs Babil’s Garden Cafe Kahvaltı Salonu

Doğal güzellikler ve yeşillikler arasında yer alan Babil’s Garden Kahvaltı Salonu Cafe, Kıbrıs'ta tatilcilerin kahvaltı yapabileceği en güzel mekanlar arasında yer alır. Kapalı alan ve bahçe ortamına sahip olan işletme, yoğun ilgi görmesi nedeni ile daha önceden rezervasyon yapılması gerekir.

Ortamın yeşil bitki örtüsünün de etkisi ile serin olması, denizden gelen esintinin hissedilmesine katkı sağlar. İşletmenin bol menü kahvaltısı ve özellikle mıhlaması ziyaretçiler tarafından beğenilir. Kendine has çay tadı, ayrı bir lezzet bırakır. İşletme 08.00 ile 18.00 saatleri arasında kapılarını ziyaretçilere açmaktadır.


Kıbrıs Gaziveren Çiftlik Evi Kahvaltı Salonu

Sessiz ve sakin ortamları sevenler için, Gaziveren Çiftlik Evi Kahvaltı Salonu güzel bir ortam sağlar. İşletme kahvaltı haricinde öğün yemeklerine de yer verir. Çocuklu aileler için ideal ortam oluşturan işletmede, çocuk oyun alanlarına da yer verilmiştir. Gaziveren Çiftlik Evi Kahvaltı Salonu müşterileri;

  • Kahvaltı sonrası, kendine has közde kahve içebilir,

  • Çiftlikte bulunan evcil hayvanları daha yakından görebilir,

  • Doğa yürüyüşleri gerçekleştirebilir.

Zengin mutfağı ve bol menüsü ile hizmet veren işletme, verdiği hizmetlere karşılık olarak her bütçeye uygun fiyat avantajı sunar.

Kıbrıs The Palm House

Gazimağusa Palm Beach yakınlarında bulunan işletme 2010 yılından beri hizmet vermektedir. Mutfağına Türk ve Kıbrıs mutfağından lezzetlere yer veren işletme, 10.00 ile 24.00 saatleri arasına hizmet verir.

Sabah saatlerinde kahvaltı sunumu yapan işletme, akşamları genellikle gençlerin ilgi gösterdiği buluşma noktasıdır. İşletme organik ürünleri kullanması ile bilinir. Saatlerce sıkılmadan hoş sohbetlerin yapılabileceği ferah bir ortam sunar. İşletme Pazartesi günleri dışında haftanın tüm gün ziyaretçilerine kapılarını açmaktadır.


The Palm House
The Palm House

Kıbrıs Ilgaz Köy Fırını

Girne’ye bağlı Ilgaz Köyünde faaliyet gösteren işletme, bir tarafı yeşil bitki örtüsü ile kaplı dağlık alan, bir tarafı denizle çevrili eşsiz güzellikle manzaraya sahiptir. İşletme çalışanları, ziyaretçilerine aile ortamı sıcaklığı verir.

Hızlı hizmet sunumu ve yöresel ürünlere ağırlık veren işletme, özellikle pazar günleri yoğun ilgi görür. Bu nedenle Ilgaz Köy Fırını işletmesinde pazar günü kahvaltı lezzetini tatmak isteyen ziyaretçiler sabah erken saatlerde işletmeye gelmesi gerekir. Aksi durumda yer bulmakta güçlük çekerler.

Ilgaz Köy Fırını kahvaltı sofrasında;

  • Organik yumurta çeşitliliği,

  • Ispanaklı, kıymalı börek,

  • Menemen,

  • Mıhlama,

  • Çok sayıda reçel çeşidi,

Ziyaretçiler tarafından sıklıkla tercih edilen lezzetlerdir. İşletmenin serpme kahvaltısı meşhur olup, tüm ürünler köyün kendi organik ürünlerinden sağlanmaktadır. İşletme, 07.00 ile 21.00 saatleri arasında ziyaretçilerine kapılarını açmaktadır.


Kıbrıs Deks Thalassa Cafe & Bar

Lapta’nın bölgeye hakim tepeleri üzerinde konumlanmış olan, işletmede Türk, İngiliz mutfakları başta olmak üzere, Çin, İtalyan ve Hint mutfağı lezzetlerini bulmak mümkün. Kıbrıs’ın elit mekanları arasında yerini alan işletme organik ürünlerin yer aldığı zengin kahvaltı haricinde, öğle ve akşam yemeklerine de yer vermektedir. Ziyaretçiler kahvaltı sonrasında, tenis kortu, su kayağı, mini golf alanlarına gönlünce spor yapmanın keyfine varırlar. İşletme, 10.00 ile 24.00 saatleri arasında ziyaretçilerine kapılarını açmaktadır.




İlgili Yazılar

Hepsini Gör


Ofis Adres

Maldives Homes, Bahçeli, Girne / Kuzey Kıbrıs


İletişim Adres

Logo 1.png
bottom of page