top of page
  • Whatsapp
  • Instagram
  • YouTube
  • Facebook
  • Yazarın fotoğrafıYiğit Alp Okyaylı

Kıbrıs'tan Ev Almanın Avantajları


Yatırım açısından son dönemlerin en ilgi çeken bölgelerinden birisi de Kıbrıs olmaktadır. Kıbrıs hem ulaşım yönünden Türkiye'ye kolay olmakla beraber yatırım açısından da oldukça kazanç sağlayan yerlerden birisidir. Daha öncesinde Kıbrıs'tan Neden Ev Satın Alınmalıdır ? makalemizi incelemiştik. Şimdide gelin avantajlarına bakalım.

Bu anlamda yesilrenkliadam.com sizlere Kıbrıs'ta yatırım yapma imkanı sunmaktadır. Pasaport olmadan rahatlıkla ulaşım yapabileceğiniz Kıbrıs'tan yesilrenkliadam.com aracılığı ile sahip olduğunuz evleri aylık, haftalık hatta günlük olarak kiraya verebilirsiniz. Tabi ki kiraların bu kadar yüksek getiri vermesinin en önemli sebebi global bir turizm pazarı olmasıdır. Ayrıca söylememiz lazım ki çoğu yatırımcımız kira getirisinden ziyade evlerin çok kısa sürede ( 2-3 senede ) 2,3 kat değerlenmesinden dolayı satın almaktadır. İşin büyüsü proje başlamadan ya da başlamış ama tamamlanmamışken almak ve bitince kiralamak ya da satmaktır.

Kıbrıs'ta Ev Nasıl Alınır?

Kıbrıs adası yüksek standartta yaşam şartları ve güzel iklimi ile mutlu bir yaşam vaat eden bölgelerden birisidir. Kuzey Kıbrıs ( Northern Cyprus ) son zamanlarda gayrimenkul yatırımcılarını da kendisine çekmektedir. Bu nedenle Kıbrıs'tan ev almak pek çok kişinin istediği olmaktadır. Akdeniz'in güzel konumlarından birisinde konut sahibi olmak yesilrenkliadam.com sayesinde indirimli, güvenli ve eğlenceli şekilde mümkündür.

Kıbrıs'ta yaşamak pek çok kişinin hayali ve isteği olmaktadır. Havası, denizi ve turizm kenti olmasının yanı sıra yatırım yapmak için de son yılların en gözde bölgelerinden birisidir. Ayrıca konumu itibari ile Türkiye'ye olan yakınlığı ile de yatırım ve gayrimenkul yatırımı için en doğru bölgelerden biri olarak bilinmektedir.( Forbes Dergisinin Kıbrıs İçin Söylediği Makale ) Sizlerde Kıbrıs'ta yaşamak veya Kıbrıs'tan bir ev sahibi olmak istiyorsanız yesilrenkliadam.com ile iletişime geçebilirsiniz.

Kıbrıs'ta Ev Almanın Ne Gibi Avantajları Vardır?

Ev sahibi olan ve evlerini kiraya veren kişiler için en önemli nokta kirası yüksek ev olan özelliklere sahip olmasıdır. Kıbrıs'tan ev almanın yatırımcılara pek çok faydası bulunmaktadır. Buna göre şu avantajlar sağlamaktadır:

1 - Kıbrıs'ta ev almak konusunda yatırımcıların en çok ilgisini çeken konu döviz ile kiralama imkanı sunmasıdır. Kıbrıs'ta taşınmaz malların kiralama ve satış işlemleri döviz üzerinde gerçekleşmektedir. Bu nedenle Kıbrıs'tan ev alan kişiler kirası yüksek ev özelliğine sahip gayrimenkullere sahip olmaktadır. 2 - Kıbrıs'ta gayrimenkul piyasası hızlı ve hareketli olmaktadır. Bu durum da burada ev sahibi olan kişilerin evlerini kolay bir şekilde kiralamasını sağlamaktadır. Kuzey Kıbrıs'ta ev almak böylece sizlere her zaman satılık veya kiralık konut arayışında olan bir pazara erişimi sağlayacaktır.

3 - Kıbrıs'ta emlak amortisman süresi oldukça kısadır. Emlak amortisman süresi gayrimenkulün bizlere değerini kazandırdığı zaman anlamına gelmektedir. Özellikle pek çok ülkede emlak amortisman süresi 35 yılı bulurken bu süre Kıbrıs'ta 10 yılı bulmaktadır.

4 - Kıbrıs'ta ev sahibi olmak gelecek için de büyük kazanç vaat etmektedir. Bunun nedeni ise Kıbrıs'ta komşu ülkelere nazaran oldukça düşük fiyatlandırılmakta olan konutlar olmaktadır.

5 - Kıbrıs'ın doğası, güzelliği ve köklü mirası sebebiyle de buradan ev almak isteyen pek çok kişi bulunmaktadır. Artık Türkiye standartlarından çıkıp daha farklı bir hayata yelken açmak istiyorsunuz. Daha elit, sanata yatkın, EĞLENCELİ ve kaliteli bir yaşam değil de nedir ? En yakın neresi var? Buyurunuz KIBRIS OKUMANIZ TAVSİYEDİR 1: FIRSAT 1 OKUMANIZ TAVSİYEDİR 2: FIRSAT 2



İlgili Yazılar

Hepsini Gör


Ofis Adres

Maldives Homes, Bahçeli, Girne / Kuzey Kıbrıs


İletişim Adres

Logo 1.png
bottom of page