top of page
  • Whatsapp
  • Instagram
  • YouTube
  • Facebook
  • Yazarın fotoğrafıYiğit Alp Okyaylı

Kıbrıs'tan Neden Ev Satın Alınmalıdır?



Kıbrıs'tan Neden Ev Satın Alınmalıdır?
Kıbrıs'tan Neden Ev Satın Alınmalıdır?( Bir Kıbrıs Akşamı Casino Macerası )

Her insanın hayalinde ev sahibi olmak vardır. Tabi satın alınacak olan evlerden kimse zarar etmek istemez. Bunun aksine kazançlı bir iş yapılması gerekir. Sonuçta her insan evi oturmak için almaz. Çeşitli şekillerde yatırım yapmak içinde ev almak mümkündür. Herkesin yararlanabileceği bir fırsat ise Kıbrıs'ta bulunmaktadır. Dünyanın en güzel yerlerinden birisi olan Kıbrıs'tan ev almak hiçte zor değildir.


Kıbrıs'tan Ev Kiralama ve Satışta Yüksek Kazançlar

Öncelikle ev almak isteyen kişiler için Kıbrıs harika bir yerdir. Çünkü Kıbrıs'tan ev alanlar son derece şanslı olurlar. Bunun nedeniyse Kıbrıs'tan alacağınız evi kiralama veya satış yapacağınız zaman yüksek bir kazanç elde etmenizdir. Bunu yaparken döviz üzerinden hareket etmeniz mümkündür. Doğal olarak dövizle yapılan kiralama veya satış yatırım yapmak isteyenleri çok memnun eder.


Kıbrıs'ta yaşamak için oldukça çok neden bulmak mümkündür. Özellikle harika bir doğayı ve iklimi Kıbrıs'ta bulma şansı vardır. İlk bakışta buradan ev almak sizlere hayal gibi gelebilir. Ancak kirası yüksek ev sahibi olmanın kolay olduğunu bilmeniz gerekir. Sadece uçak bileti alarak Kıbrıs'a gelebilirsiniz. Burada kısa süreli konaklamalardan ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.


Kıbrıs'ta Geniş Bir Emlak Piyasasında Ev Sahibi Olma Fırsatı

Kıbrıs'ın sahip olduğu emlak piyasası oldukça geniştir. Burada bulunan hareketlilik çok az ülkede bulunur. Bundan dolayı Kıbrıs'tan ev aldığınız zaman direkt olarak kazanç elde etmiş olursunuz. Her açıdan mükemmel olan Kıbrıs'ın tadını bu sayede daha çok çıkarma şansınız olur. Alacağınız evde oturup oturmamak sizin tercihinize kalmıştır. İster aldığınız evde oturun isterseniz de hareketli olan emlak piyasasında kazançlar elde edin.


Kıbrıs'ta Değerini Kısa Sürede Geri Kazandıran Gayrimenkul Yatırımı

Kıbrıs'ta yaşamak isteyen kişiler buradan ev alarak bu hayallerine kavuşabilirler. Alınan evin kendi değerini geri kazandırması ise 10 yıl civarındadır. Bu süre birçok ülkeye göre bir hayli dikkat çekicidir. Kısa sürede değerini geri kazandıran evin sizi fazlasıyla memnun edeceğine emin olabilirsiniz.


Kirası yüksek ev bulmak Kıbrıs'ta oldukça kolaydır. Buradan alınan evler uzaktan kiraya verilebilir. Bunun için sürekli olarak uğraşmanıza gerek yoktur. Çünkü aracı kurumlar eşliğinde uzaktan bile kazanç elde etmeye devam edebilirsiniz. Köklü bir tarihi olan Kıbrıs'ta bu fırsatı kesinlikle kaçırmamanız gerekir.


Ev alma isteğiniz varsa eğer Kıbrıs şansını muhakkak değerlendirin. Herkesin bütçesine göre harika evler bulma şansınız vardır. Boşa yatırımlar yapmak yerine kazançlı yatırımlar yapmak daha doğrudur. Buda Kıbrıs'tan alacağınız evle mümkün hale gelir. DEĞERLİ OKUYUCULARIMIZ, ELİMİZDE LONG BEACH İSKELE BÖLGESİNDE Kİ PROJEMİZDE DAİRE KALMAMIŞTIR. YENİ PROJEMİZDE LONG BEACH BÖLGESİNDE OLMAKLA BERABER HİÇ BU KADAR DOĞA ÖN PLANDA OLMAMIŞTI. HAZIR EVLER VE YAPIM AŞAMASINDA OLAN EVLER İÇİN 19/11/2022 TARİHİNE KADAR %10 İNDİRİM ORANI ALDIK. BİZE ULAŞARAK EVLERİ GEZEBİLİR VE BU İNDİRİMDEN YARARLANABİLİRSİNİZ. AYRICA TÜRKİYEDEN ÜCRETSİZ KONAKLAMA VE TRANSFER HİZMETİ SAĞLADIĞIMIZI UNUTMAYINIZ. AŞAĞIDAKİ VİDEOMUZU İZLEYEREK SATIŞ BÖLGEMİZİ 1 DAKİKALIĞINA İNCELEYEBİLİRSİNİZ. Bir Önceki Makalelerimizden Kenstel Dönüşüm Emsal Artışı Nedir ? İle ilgili Yazıyı Okumak İçin Tıklayabilirsiniz.



İlgili Yazılar

Hepsini Gör


Ofis Adres

Maldives Homes, Bahçeli, Girne / Kuzey Kıbrıs


İletişim Adres

Logo 1.png
bottom of page