top of page
  • Whatsapp
  • Instagram
  • YouTube
  • Facebook
  • Yazarın fotoğrafıYiğit Alp Okyaylı

Kıbrıs’ta Bitcoin Ofisleri Var Mı?


Kıbrıs’ta Bitcoin Ofisleri Var Mı?
Kıbrıs’ta Bitcoin Ofisleri Var Mı?

Kripto piyasasında işlem yapmak isteyenler, Kıbrıs’ta bitcoin ofisleri var mı? araştırmalarını yapıyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşları, bitcoin ve farklı coinlerle ilgili yatırımlarını iki farklı platform üzerinden yapıyor. Kıbrıs merkezli hizmet veren bu platformların birçok yerde ofisi bulunuyor.

Uluslararası kripto finans firmaları da Kıbrıs’ta kripto alış-verişinin yapılmasını sağlıyor. Yerli firmalar, her geçen gün ofis sayısını artırıyor ve Kıbrıs’ta yaşayanların daha kolay ve güvenli işlemler yapmalarını sağlıyor.

Kıbrıs Kripto Exchange Ofisleri

Kıbrıs’ta hizmet veren yerli kripto Exchange platformlarının ofislerine birçok caddede rastlamak mümkündür.

Dünya genelinde kripto para kullanımının giderek artması bu alanda yeni yatırımların yapılmasını sağlıyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde kripto varlıklarla ilgili yasal düzenleme bulunmuyor.

Bitcoin en değerli ve güvenilir kripto varlık olarak görülüyor ve günümüzde birçok ürün alışverişinde kullanılıyor. Kripto Exchange ofisleri, bilinen döviz ofislerinden farklı değildir. Ofislerde komisyon üzerinden istenilen oranda işlemler yapılabiliyor.

Kıbrıs'ta Bitcoin Ofislerinde Yapılan İşlemler

Kıbrıs’ın birçok caddesinde yer alan ve yerli firmalara ait bitcoin ofislerinde, kripto varlık alım ve satım işlemleri rahatlıkla yapılabiliyor. Kripto yatırım yapmak isteyenler, uluslararası şirketleri ya da Kıbrıs’ın yerli bitcoin ofislerini tercih edebiliyor. Bitcoin ofislerinde yapılan işlemler şunlardır:

  • Bitcoin alım ve satımı,

  • Kripto işlemleri,

  • Döviz işlemleri,

  • Kredi kartı ve fatura işlemleri,

Kıbrıs’ta bulunan bitcoin ofisleri, insanların birçok finansal işlemlerini yapmalarını sağlıyor.


Kıbrıs Bitcoin Ofislerinde Yapılan İşlemler
Kıbrıs Bitcoin Ofislerinde Yapılan İşlemler

Kıbrıs Güvenilir Yatırım İşlemleri

Kripto varlıklara yatırımın güvenilir olup olmadığı, günümüzde de birçok kişi tarafından tartışılıyor. Farklı görüşler olsa da, kripto yatırımlar genelde güvenilir yatırımlardır. Güvenilir işlemler için insanların dikkat etmesi gereken husus işlem yapılan platformların güvenilir olmasıdır. Kıbrıs’ta bulunan bitcoin ofisleri, yerli iki firmaya ait olduğu için insanlar bu ofisler üzerinden güvenle işlemlerini yapabiliyorlar.

Kıbrıs'ta Bitcoin Alma Avantajları

Bitcoin ve diğer kripto varlıklar, yakın zamanda yatırımcılarına büyük kazançlar sağladı. Son zamanlarda dünya genelinde yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı bitcoin değerinde düşme yaşansa bile gelecek için yatırım yapacakların yüksek kar oranlarına ulaşabilecekleri bekleniyor.

Kıbrıs vatandaşları ve burada yaşayan yabancılar, bitcoin ofislerinin sunduğu hizmetlerden faydalanarak istedikleri zaman bitcoin satın alma ya da satma işlemlerini yapabiliyor. Bitcoin alma avantajları, ofislerde düşük komisyonlarla işlemlerin güvenilir ve kolay yapılabilmesidir.

Kıbrıs'ta Kripto Para Cüzdanı

Kıbrıs’ta bulunan bitcoin ofisleri, KKTC vatandaşlarının kimlikleriyle, kripto cüzdan açmalarını sağlıyor. Kripto cüzdanlarını oluşturanlar, bitcoin ofislerinden istedikleri zaman coin alarak cüzdanlarına ekleyebiliyor.

KKTC kimliği olan ve KKTC’de yaşayan ve kayıtlı olan herkes kimlik bilgileri ile kripto cüzdan oluşturma işlemlerini yapabiliyor. Bu kolaylık sayesinde yatırımlarını kripto varlıklar üzerinde yapmak isteyenler güvenli işlemler yapabiliyor.


Kıbrıs’da Coin Almak
Kıbrıs’da Coin Almak

Kıbrıs’da Coin Almak

Kıbrıs’ta yaşayanların kripto yatırımlarını daha güvenli ve kolay yapmaları için açılan bitcoin ofislerinde farklı coinler satın alabiliyorsunuz. Satın alabileceğiniz coin türleri arasında şunlar yer alıyor:

  • Bitcoin,

  • Ethereum,

  • Tether,

  • Litecoin,

  • Ada,

  • Dogecoin,

  • XRP,

  • Miracle,

Kendi kimlikleri ile kripto cüzdan hesabını kolaylıkla açan KKTC vatandaşları, ofislerde bu coin türlerinden istediklerini satın alabilecektir.

Kıbrıs Coin İşlemleri

Kıbrıs’ın birçok caddesinde görebileceğiniz bitcoin ofislerinde coin satın alma ve satma işlemleri, belirlenen komisyon oranları üzerinden yapılıyor. Genellikle %2 olan bu alım satım işlemleri pazarlıkla daha da düşebiliyor. İşlem miktarlarına göre komisyon oranları değişebiliyor. Ofislerde, yapılacak işlemler ve işlem türüne göre alınacak komisyon oranları hakkında bilgi alabiliyorsunuz.

Bitcoin ofislerinde yapılan işlemler, döviz ofislerindeki gibi varlık değişimi sistemi şeklinde yapılıyor. Coin işlemlerine alınan komisyonlar ise yüzdelik dilimler üzerinden alınıyor. Kıbrıs'ta bulunan bitcoin ofislerinin sayısı giderek artıyor.


İlgili Yazılar

Hepsini Gör


Ofis Adres

Maldives Homes, Bahçeli, Girne / Kuzey Kıbrıs


İletişim Adres

Logo 1.png
bottom of page