top of page
  • Whatsapp
  • Instagram
  • YouTube
  • Facebook
  • Yazarın fotoğrafıYiğit Alp Okyaylı

Paranız Yoksa Bile Ev Almak Hayal Değil


Paranız Yoksa Bile Ev Almak Hayal Değil
Paranız Yoksa Bile Ev Almak Hayal Değil

Günümüz şartlarında ülkemizden ev sahibi olmak giderek daha zor hale gelmektedir. Bu zorlukların olması insanların ev sahibi olmalarına büyük bir engeldir. Tabi bu durumdan dolayı ev almak isteyen kişiler farklı ülkelerdeki imkanları değerlendirmek isterler. Bu imkanların en iyisi ise Kıbrıs'ta bulunmaktadır. Bunun nedenini konuşacağız. Olayın ana fikri tamamen peşinat ve taksitte yatmakta. Ülkemize göre Kıbrıs'tan ev sahibi olmak daha avantajlı olmaktadır. Ama paranız yoksa bu durum kötü gibi görünebilir. Hemen hayallerinizi suya atmayın. Moralinizi bozmayın. (Kıbrıs Gezilecek Yerler Makalemizi Okuyarak Tatlı Bir Mola Verebilirsiniz) %25 peşinat imkanlarına kadar inen evler var. Eğer birazda gençseniz 60000$ lık bir evin 15000$ peşinatı için 2 sene DİŞİNİZİ SIKARAK ÇİFT MESAİ çalışarak para biriktirseniz ( kaliteli işlerde çift mesai şeklinde ) daha sonra 72 ay taksitle geri kalanını ödeyebilirsiniz. Toplamda 7 sene dişini sıkan birisi Kıbrıs'ta ev sahibi olabilir. Sonraki hayatında gelen yüksek kira ile rahat bir şekilde yaşayabilir. 60.000 dolarlık bir ev 7 senede zaten 100.000 değerine çıkacağı gibi, 100.000 değerinde bir evin ay bazında kirası 650-850 dolar arasındadır. Her ay 750 dolar kiradan almak kim istemez? Her 7 senede 1 ev aldığınızı düşünün. 30 yaşında bu projeye başlamış birisi 44 yaşına geldiğinde 2 ev sahibi ve at bazında en az 1500 dolar kazanacak biri olacak. Sizce de mantıklı değil mi ?


Paranız Yoksa Bile Kıbrıs'ta Yaşam Şansı

Kıbrıs'tan ev alanların sayısı giderek daha da yukarılara çıkmaktadır. Çünkü insanların bu ülkeye karşı büyük bir sempatileri olduğu bilinir. Denizi, doğası, imkanları ve daha birçok avantajı Kıbrıs'ta bulmak mümkündür. Böyle harika bir yerden ev alarak çok mantıklı bir adım atma şansı vardır. Alacağınız evde ister kendiniz oturun isterseniz de kiraya verin.


Kıbrıs'ta yaşamak birçok insanın hayalleri arasında yer alır. Çünkü Kıbrıs adasında yüksek yaşam standartları bulunur. Bunun yanında Kıbrıs'ın sahip olduğu iklimin olduğunu söylemeye gerek yoktur. Zaten buraya yolu düşen kişiler unutulmaz bir zaman yaşayarak mutlu olurlar. Doğal olarak Kıbrıs'ta ev sahibi olmak son derece avantajlı olmaya yarayacaktır.


Ev Almak ve Yüksek Kiralı Günlük, Haftalık, Aylık Evler

Kıbrıs'tan alınan evlerde illa oturma şartı yoktur. Yani buradan ev aldığınız zaman günlük, haftalık veya aylık olarak kiraya verebilirsiniz. Bunun için kirası yüksek ev satın almış oluyorsunuz. Sonuçta Kıbrıs gibi bir yerde evler asla boş kalmaz. Satın aldığınız evle ilgilenme şansınız az olsa bile sorun olmaz. Çünkü uzaktan aracı kurum eşliğinde kiranızı almaya devam edebilirsiniz.


Kolay ve Hızlı Bir Şekilde Ev Satın Alma İmkanı

Kıbrıs'tan ev almak isteyenler için her türlü kolaylık mevcuttur. Özellikle kısa sürede yatırım yaparak kazanç elde etmek isteyen kişiler bu konuya çok ilgi göstermeliler. Kıbrıs'a ulaşım için pasaport gerekmez. Sadece uçak bileti ile bu ülkeye gelerek ev bakabilirsiniz. Zaten birkaç günlük konaklama sizlere ücretsiz olarak sunulmaktadır. İsteyen herkesin Kıbrıs'ta yaşamak için bir şansı vardır.


Kirası yüksek ev sayesinde hayatınızda çok doğru adımlar atmış olacaksınız. Hatta Kıbrıs'ta satın alınan evlerin yaklaşık 120 ayda kendini amorti ettiğini söyleyebiliriz. Türkiye ve birçok ülkeye göre bu durumun artı bir kazanç olduğunu bilmelisiniz.


Rahat ve mutlu bir şekilde yaşamak için en iyi yerlerden birisi Kıbrıs'tır. Buradan alınan bir veya birden fazla ev ile hayatınıza mutluluk gelir. Son derece muhteşem bir doğada ve harika imkanlarda hayatınıza devam edebilirsiniz. Tabi arzu eden kişiler aldıkları evlerde konaklama yerine yatırım amaçlı girişimlerde yapabilirler.

EV ALACAK PARASI OLMAYANLARA TAVSİYEMİZ Sevgili okurlarımız unutmamanız lazım ki hepimiz hayata SIFIR dan başlıyoruz. Kimimiz zengin doğarsak ne iyi , ama %90 ımız hayata geriden başlıyoruz. Peki sizce de asıl güzel olanda hayatta hemen her şeyin birden olmaması değil midir? Puzzle yapar gibi her şeyin hemen olması başta eğlenceli gibi gözükse de 2. bir puzzle olmayacak. Dolayısıyla emeğinizle aldığınız evde oturmak gibisi olmadığı kanaatindeyiz. Sizde evinizi DİŞİNİZİ TIRNAĞINIZA KATARAK rahatlıkla alabilirsiniz. Ayrıca Türkiye den bizler gibi sıkıldıysanız Kıbrıs sizler için ev alma konusunda da avantajdır. Belki de seneler sonra tekrardan web sitemize gelerek bu yazıyı tekrar okuyacak, bu sefer ev konusunda danışmak için diğer makalelerimize bakacaksınız. Sizleri çok seviyor ve iş imkanı olarak ta destek olmayı sürdürüyoruz . Sizlerde bizim geçtiğimiz yollardan geçerek emlak işine başlamak istiyorsanız elimizden gelenin en iyisiyle yardımcı olmak isteriz. Başlangıç olarak sertifikalarınız ve eğitimleriniz tam olmasa dahi tavsiye yöntemiyle sizlere gelir imkanı sunabiliyoruz.



İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Kıbrıs’ta Vatandaşlık Nasıl Alınır?

Kıbrıs’ ta vatandaşlık nasıl alınır? Sorusu Kıbrıs’ta yaşamak isteyenler içindir. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kıbrıs adasının kuzeyinde...


Ofis Adres

Maldives Homes, Bahçeli, Girne / Kuzey Kıbrıs


İletişim Adres

Logo 1.png
bottom of page