top of page
  • Whatsapp
  • Instagram
  • YouTube
  • Facebook
  • Yazarın fotoğrafıYiğit Alp Okyaylı

Neden Trusa Değil Biz?


Neden Trusa Değil Biz?
Neden Trusa Değil Biz?

Yurtdışında yani Amerika'dan ev alma işlemleri yapan bir sitedir. Bu firma neden Trusa değil biz denildiğinde ise Kıbrıs etrafında ve bölgesinde yer alan talep ve tercih edilen yapılardan olmasıdır. 1+0 olan stüdyo dairelerini sizlere yüzde otuz peşinat ile birlikte kırk sekiz ay faizsiz imkan doğrultusunda sizlere sunum sağlayarak toplamda altmış bin dolar ödeme senelik size altı bin lira kira garantisi sunuyor olmasıdır.


Long Beach iskele bölgesinde bulunan tamamlanmış olup ayrı yeten tamamlanmak üzere olan bunun dışında yapım aşaması hala süren projelerin bir kısmını sürdürmektedir. Kıbrıs tarafından projeleri direk olarak evlerde doğrudan firmalara bağlı bir şekilde sizlere en uygun fiyatlarda sunar. Trusa acentesi ile aynı eş değer işleri sizleri sunmayız. Bu sebeple bizim acentemiz yani yeşil renkli adam acentesi sizlere güven, saygı, hoşgörü, kazanç ve kar elde ettirdiği gibi aksine birde mallarınızı arttırmanıza yardımcı olur.

İşte bu yüzden sizin bizimle ve ekibimizle çalışma durumunuz anında sizlere özen dışında titizlik içinde seçenekler ve imkanlar sunuyor olmamızdır. Biz işimizi profesyonel bir biçimde, profesyonel bir ekip çalışanlarımız içinde aile gibi yabancılık hissetmeden ve sizlere de ailemizin içinden biriymişsiniz gibi davranarak birlikte bütün işleri sürdürüyor olmamızdır.


Biz Kimiz?

Bu sorunun cevabı biz kimiz sorusu ise 2018 yılından bu yana faaliyet gösteren gayrimenkul danışmanlığı acentesi yani yeşil renkli adam olan kurucusu ile en önde dışarı ekibi olan saha çalışanları ile Kıbrıs ileri gelenleri tarafından tanınmakta olan doğa temalı logosuyla emlak danışmanlığı yaparak biliniyor olmasıdır. Toplamda 2018 yılından bu yana 14 projede hizmet vererek seksen ev satışı ile birlikte yatırımcılarına kazanç sağlama bakımından emin adımlarla ilerliyor olması dışında sizlere doğa ile iç içe bir yaşam yaşama imkanı sunuyor olmasıdır.


Neden Kıbrıs?

Bu firmanın kurum yeri olan Kıbrıs tır. Dolayısıyla neden Kıbrıs sorusunun cevabı kurum yeri olmasıdır. Turizm, tarih, eğlence bakımından Kıbrıs kültürel ve tarihi dokusuyla birlikte muhteşem ötesi plajları ile beraber cezbeden bir merkezdir. En çokta casinoların serbest bir iş yeri imkanı olmasıyla Türkiye haricinde milyonlarca insanların bu adaya yönelip gelmesini sağlamış olmalarıdır.

Kıbrıs'ta ise ev almanın en büyük avantajlı yolu ise Türkiye'de bulunan evlerin amortisman sürecinin yaklaşık üç yüz ay iken Kıbrıs'ta evlerin amortisman zamanının ortalama yüz ay kadar olmasıdır. Bu imkanı sağlayan global turistlerin adaya fazlası ile akın etmesi sonucu Kıbrıs'ın para birimini dolar üzerinden elde etmesi olmasıdır.


Neden Trusa Değil Biz?
Neden Trusa Değil Biz?

Ev Almak Kolay Mı?

Bu firma sayesinde ev almak kolay mı denildiğinde ise sizlere ev alma ve kolay oturma izni imkanı sunar. Türkiye'de yapılan ev alma işlemlerinin bir benzerini yapan yeşil renkli adam firması Kıbrıs'ta da ev alma işlemleri hizmetini size sunarak imkan tanır. Kıbrıs vatandaşlığı olmayan her bireyin yalnız bir ev alma imkanı ve hakkı bulunuyor. Yalnız evli iseniz eşinizin de bir ev alma hakkı bulunuyor. Dolayısı ile evli olma durumunuzda her iki kişinin birer ev hakkı olduğu gibi toplamda iki ev veya arsa yada konut sahibi olmuş oluyorsunuz.


Kıbrıs'tan Ev Nasıl Alınır?

Yeşil renkli adam firması ile hiç şüphesiz olmadan çalışabilirsiniz. Bu sebeple Kıbrıs'tan ev nasıl alınır denildiği taktirde bu firma size tüm beklenti, arzu ve istekleriniz karşılamada yardımcı olacaktır. Türkiye'de bulunan yatırımcıların Kıbrıs'tan ev sahibi olma istekleri üzerine satın alma işlemleri ve sonrasında yapılacak olan yöntemleri takip etmek ve kiralama işlemlerini sürdürme işlemlerini sağlayacak olan yeşil renkli adam firması size yardımcı olacaktır.

Dolayısı ile size bütün avantajlı hizmetleri tek koşulda sağlamaktadır. 2018 yılından itibaren emlak işlerini sürdürmekte olan yeşil renkli adam firması Kıbrıs'ta ikametgah ederek size Kıbrıs'tan işlerini sürdürmektedir. Yeşil renkli adam firması size ev satın almanın dışında yatırım yaptırıp size mal sahibi yapıyor olmasıdır. Size en iyi gayrimenkul konut, arsa ve iş yerlerini bulma imkanını güven doğrultusu içinde hizmet vermektedir.


Hakkımızda Bilgiler

2018 yılında kurulmuş olan yeşil renkli adam firması bu seneye kadar birçok alanda müşterilerinin varlıklarını inceleyerek değerlerini belirlemiştir. Profesyonel bir ekip altında çalışan yeşil renkli adam firması hakkımızda bilgiler içerisinin en üst seviyesinde bunlar yer almaktadır. Eksper işleri yaparak bütün varlıklarının için yanlış olmadan ve değerini kaybetmeden sizlere değer tespit güvencesi sağlar.

Bunun yanı sıra size kredi çekmenizi ekstra gerektirmeyecek bir ücret talep beyanında bulunmadan villa dairelerinden tutun 1+0 olan stüdyo dairelere kadar size kredi çekmeden, yeşil renkli adam acentesinin ismini kullanmanıza izin vererek sizlere kırk sekiz ve yüz yirmi ay vadeler boyunca faizsiz peşinat imkanı sunuyor olmasıdır.

Sizlerde hatasız değerleme süreçlerine katılım sağlayarak tüm varlıklarınıza fiyat değer etiketi koyarak kazancınızı arttırabilirsiniz. Yeşil renkli adam firması veya acentesine ulaşım sağlama imkanınız sizin elinizdedir.


Yeşil Renkli Adam Avantajları

Bu firmanın asıl amacı size ekstra mal ve mülklerinden kar ve kazanç elde ederek ekstra mal sahibi olma imkanını sizlere sunuyor olmasıdır. İşte bu sebepten dolayı yeşil renkli adam avantajları fazlasıyla size kar elde ettirmektir. Her türlü yatırım fırsatını siz değerli yeşil renkli adam çalışanları bünyesinin altında sizlere sağlamaktadır. İstediğiniz veya düşünmüş olduğunuz ev, arsa, villa veya iş yeri gibi satışı yapıldığı bu firma ile dünya genelinde büyümek ve sizleri bu duruma ortak etmek içindir.


Neden Trusa Değil Biz?
Neden Trusa Değil Biz?

Yeşil Renkli Adam Yapmış Olduğu İşler

Bu firmanın yani yeşil renkli adam yapmış olduğu işler in bazıları şu şekildedir;

  • Begonya Sitesi

  • Purple House prefabrik evleri

Yapmış olduğu işler ve evlerin bir kısmı bunlardır.


Yapmış Olduğu İşlerin Süreci

Yeşil renkli adam acentesinin yapmış olduğu işlerin süreci şu şekildedir;

  • Yapım aşaması 2 sene boyunca süren ve yarısının çoğunun satımında başrol alan Begonya Sitesidir. Bu site 2018 yılından bu zamana kadar dairelerin dolar bazı altında 2 çarpı 2 buçuk çarpı olarak değerlenmiş olan bir platformdur. Sekizden fazla anlaşmış olduğu acenteler sayesinde, Kıbrıs'ta kolaylık ile ev satın almak konusunda saygı değer müşterilerine geniş bir yelpaze ile birçok fırsatları sunmaktadır.

  • Yapım aşaması 1 sene boyunca süren bir diğer iş ise Purble House prefabrik evleridir. Yaklaşık olarak bu evlerin %15 inde satım aşamalarında rol oynamış olup 2020 yılının bitimi ile beraber en minimuma 1 buçuk çarpı dolar bazı altında getirisi olan bu prefabrik evler kiralama yönünden de önder.

Kıbrıs'ta yatırım konusu açıldığında yeşil renkli adam acentesi denildiğinde sizlere sunacakları imkanlar ve fırsatlar ayrıca birden fazla yatırımlar ellerinde bulunuyor olmasıdır.


Yeşil Renkli Adam Kıbrıs

Acente eşliğinde yoluna devam etmekte olan yeşil renkli adam Kıbrıs şehrinde işlerini devamlı bir şekilde sürdürürken hem kendi bünyelerine katmış oldukları ekstra katkı ile siz değerli müşterine imkan ve olanak sağlamaktadır. Bu yüzden yeşil renkli adam acentesine katılarak sizlerde mal ve mülklerinizi arttırarak en uygun ve en karlı yatırımlara birlikte imza atmış olursunuz.

30 görüntüleme

İlgili Yazılar

Hepsini Gör


Ofis Adres

Maldives Homes, Bahçeli, Girne / Kuzey Kıbrıs


İletişim Adres

Logo 1.png
bottom of page