top of page
  • Whatsapp
  • Instagram
  • YouTube
  • Facebook
  • Yazarın fotoğrafıYiğit Alp Okyaylı

Maraş Nerede Kıbrıs


Maraş Nerede Kıbrıs
Maraş Nerede Kıbrıs

Bu yazımızda Güney sahillerinin gözdesi Maraş nerede Kıbrıs hakkında bilgiler sunacağız. KKTC, Gazimağusa'da bulunan Maraş topluluğu, ülkenin en ünlü bölgesidir. Maraş, Akdeniz'in Las Vegas'ı olarak bilinir. Fakat yeni yeni popüler olmaya başlayan bu şehirde sizlerde ev alma imkanı bulabilir ve Kıbrıs’ta yaşamanın avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Akdeniz'in üçüncü büyük adası olan Kıbrıs, muhteşem doğal güzelliği ve iklimi ile yılın büyük bir kısmını tatil gibi geçirmenizi sağlayacak. Temiz ortamı ve minimum hava/okyanus kirliliği nedeniyle insan sağlığı açısından da öne çıkmaktadır.


Güney Sahillerinin Gözdesi Kıbrıs

Neredeyse tüm yıl boyunca tatil imkanı sunan muhteşem iklimi ile Kuzey Kıbrıs, konfor içinde yaşamak için de birçok avantaj sunuyor. Düşük suç oranı ve uygun yaşam maliyeti gibi önemli avantajlar KKTC'ye özgür ve kaliteli bir yaşam sunmaktadır.

Kıbrıs, yurtdışında yaşamayı hayal eden ve emekliliğini deniz kenarında geçirmek isteyenler için önemli bir seçimdir. En büyük etkenlerden biri düşük yaşam maliyeti ve uygun gayrimenkul fiyatlarıdır. Bu durum yakın zamanda Forbes dergisinde tartışılarak emeklilerin Kuzey Kıbrıs'ı tercih etmelerindeki en önemli nedenlerin bunlar olduğunu gösterdi.


Maraş Nerede Kıbrıs
Maraş Nerede Kıbrıs

Kıbrıs’ta Ev Almak

Kıbrıs, muhteşem plajları, eğlencesi, turizmi, tarihi, kültürü ve tarihi dokusu ile bir turizm merkezidir. Özellikle kumarhanelerin ücretsiz olması, Türkiye hariç milyonlarca insanın adaya gelmesini sağlıyor. Kıbrıs'ta ev almanın en güzel yanı Türkiye'de bir evin ortalama amortisman süresi 300 ay iken, Kıbrıs'ta bir evin ortalama amortisman süresi 100 aydır. Bu, dünyanın dört bir yanından gelen döviz gelirlerinden adaya ve Kıbrıs'a yabancı turist akını ile sağlanır.

Kuzey Kıbrıs'ta mülk satın almak ve oturma izni almak çok kolaydır. Gayrimenkul satın alan yabancı yatırımcılar uzun dönem oturma izni alabilirler. Misafirperver Akdeniz kültürüyle Kıbrıs'ta yaşamak yabancılar için zor değil. Adadaki çoğu insan İngilizce konuşur.


Kıbrıs’ta Yaşamanın Avantajları

Kıbrıs'ta yaşam koşulları birçok Avrupa ülkesinden daha rahat ve kolaydır. Yaşam maliyetinin düşük olması nedeniyle burada konforlu ve lüks bir yaşam sürmek daha kolaydır. Uygun fiyatlı gayrimenkul fiyatları da yaşam koşulları içerisinde değerlendirilebilmektedir.

Avrupa'da 1 mülke KKTC'de 2 mülk satın alabilir ve kira geliri elde edebilirsiniz. Sadece hayatın tadını çıkarmak istiyorsanız, kolayca sahil mülküne sahip olabilirsiniz. Kıbrıs, birçok medeniyeti ile tarihi ve kültürel eserleri ile ön plana çıkmaktadır. Doğu Akdeniz'e hükmeden birçok uygarlığın izlerine rastlamak mümkündür.


Maraş Nerede Kıbrıs
Maraş Nerede Kıbrıs

Kıbrıs’ta Nerelerden Ev Alınır?

Kıbrıs, muhteşem plajları, eğlencesi, turizmi, tarihi, kültürü ve tarihi dokusu ile bir turizm merkezidir. Özellikle kumarhanelerin ücretsiz olması, Türkiye hariç milyonlarca insanın adaya gelmesini sağlıyor.

Kıbrıs'ta ev almanın en güzel yanı Türkiye'de bir evin ortalama amortisman süresi 300 ay iken, Kıbrıs'ta bir evin ortalama amortisman süresi 100 aydır. Bu, dünyanın dört bir yanından gelen döviz gelirlerinden adaya ve Kıbrıs'a yabancı turist akını ile sağlanır. Türkiye'de ev alır gibi Kıbrıs'ta da ev alabilirsiniz. Kıbrıs vatandaşı olmayan herkesin ev satın alma hakkı vardır. Evliyseniz eşiniz de ev alabilir.


Kıbrıs'ta Ev Almanın Avantajları Nelerdir?

Kıbrıs’ta ev almak, yaşamak veya yatırım yapmak için birçok avantajlar vardır bu avantajlar şunları içerir;

  • Satın alma amaçlı evlerde bütçenize ve amacınıza uygun ev seçenekleri bulunmaktadır.

  • Konut fiyatları Türkiye ve Yunanistan gibi bölgedeki diğer ülkelere göre daha düşük.

  • Bölgede ki öğrenci sayısı da kiracı bulmakta kolaylık sağlar.

  • Gayrimenkul kiraları döviz cinsinden olduğundan,

  • Türkiye'deki kiralık mülkler gibi zamanla gelir kaybı olmaz.

Tüm bunlar, Forex, Bitcoin veya borsa gibi kripto para birimleri yerine, düzgün bir şekilde yatırım yapmak isteyen kişilerin buradaki eve yönelmelerini sağlar. Sizlerde bizimle iletişime geçerek bu bölgedeki en kazançlı evlerden satın alabilir ve geleceğe akıllı yatırımlar yapabilirsiniz.

30 görüntüleme

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

KKTC Vatandaşlık Kaç Para?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşı olmak günümüzde oldukça önemlidir. KKTC ile Güney Kıbrıs Rum Kesimi arasında geçen birleşme derecesi


Ofis Adres

Maldives Homes, Bahçeli, Girne / Kuzey Kıbrıs


İletişim Adres

Logo 1.png
bottom of page