top of page
  • Whatsapp
  • Instagram
  • YouTube
  • Facebook
  • Yazarın fotoğrafıYiğit Alp Okyaylı

KKTC Den Ne Alınır?


KKTC Den Ne Alınır?
KKTC Den Ne Alınır?

Kıbrıs'ta tatil yapanların KKTC den ne alınır? diye soru sorabiliyor. Adada tatil yapanlar kaldıkları süre boyunca eğer herhangi bir hediye almadıysalar hediyelik eşya önemli bir seçenek olabilir. Kıbrıs eşya kültürü oldukça gelişmiş bir sektör olarak ön plana çıkıyor. Türkiye'den olmak üzere dünyanın birçok yerinden Kıbrıs'a tatil yapmak için milyonlarca turist akın ediyor. Kıbrıs'ta yer alan ürünler Türkiye'ye oranla uygun olduğu için insanların satın alabilecekleri birçok şey vardır.


KKTC'den Alınabilecek Önemli Şeyler

Kıbrıs'tan ne alınır diye sorulduğunda insanların aklına birçok şey geliyor. Kıbrıs'ta yer alan ürünlerin daha ucuz olması nedeniyle turistler bol bol alışverişler yaparlar.

Kıbrıs'ta tatil yapanların veya bulunanların tercih edeceği önemli şeyler şunlardır;

  • Alkol ve tütün ürünleri,

  • Tekstil, Çanta ve Ayakkabı,

  • Kozmetik ve parfüm,

Yukarıda yer alan ürünleri alarak sevdiklerinizi ve kendinizi mutlu edebilirsiniz. Ayrıca tatilciler dünyaca ünlü markalara ait ürünleri de kolaylıkla bulabilirler.


Alkol ve Tütün Ürünleri

Alkol ve tütün ürünleri Kıbrıs'ta ucuz olduğu için insanlar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. İnsanlar Kıbrıs'tan dönerken alkol ve sigara getirme durumları vardır. Ülkelerine dönerken turistler 3 litre alkol ve 5 karton sigara götürme hakları bulunuyor. Ayrıca Kıbrıs'ta tatil boyunca turistler bu ürünlerden sınırsız bir şekilde yararlanabilirler.


KKTC Den Ne Alınır?
KKTC Den Ne Alınır?

Tekstil, Çanta ve Ayakkabı

Kıbrıs'tan hediyeli eşya almak isteyenler için tekstil ürünleri oldukça önemli bir seçenek durumunda bulunuyor. Dünyaca ünlü markalara ait ürünleri kendinize ve sevdiklerinize alabilirsiniz. Giyim mağazalarında düşük fiyatlardan hediyeler alabilirsiniz.


Kozmetik ve Parfüm

Kıbrıs’ta ne alınır sorusunun bir diğer cevabı ise parfüm ve kozmetik ürünler oluşturur. Birçok üründe olduğu gibi parfüm ve kozmetik ürünler Türkiye'ye göre Kıbrıs'ta daha uygun oluyor. Ancak bu ürünleri tercih ederken kaliteli ve orijinal olanların satın alınması oldukça önem taşıyor. Kıbrıs'ta hediyelik eşya alanında turistlerin tercih edebileceği birçok seçenek bulunuyor.


Kıbrıs'ta Yaşam ve Ev Almak

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti büyük şehir yaşantısından sıkılanlar için önemli bir seçenek oluyor. Bu ada ülkesinde büyük şehirlerde yaşanan trafik ve çevre sorunları bulunmuyor. İnsanlar istediği evlerine yürüme mesafesinde güzel plajlara gidip denize girme şansları da bulunuyor. Ayrıca Kıbrıs'ta yaşamayı tercih edenler turistlere yönelik herhangi bir mağaza açarak geçimini sağlayabilir. Kıbrıs adasında insanlar doğayla iç içe bir yaşama sahip olabilir.

Kıbrıs'ın sunduğu tatil imkanlarından sürekli yararlanmak veya yatırım amaçlı ev de alınabilir. Ev fiyatlar diğer Akdeniz ülkelerine göre daha uygun oluyor. Bundan dolayı burada ve almak isteyenler kendi bütçelerine göre ve bulma şansları vardır. İnsanlar ev almadan önce ev alacağı bölgenin potansiyeline dikkat etmeleri gerekir.


Kıbrıs'ta Ev Almanın Avantajları
Kıbrıs'ta Ev Almanın Avantajları

Kıbrıs'ta Ev Almanın Avantajları

Birçok ülkede deniz kenarında ev almanın çok yüksek olduğu bilinirken bu durum Kıbrıs'ta uygun seviyelerde bulunuyor. İnsanlar Kıbrıs'ta ev alarak tatillerini uzun süreli, huzurlu ve mutlu bir şekilde geçirebilirler. Yaşam için mükemmel standartlara sahip evlerden yararlanmak isteyenler uygun seçenekler bulunur. Kıbrıs'ta emlak sektörü oldukça revaçta bulunduğu için birçok insan konut projelerinden yararlanıyor.

Doğayla iç içe ve deniz mesafesinde bulunan evler alarak emeklilik hayallerini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca yatırım amaçlı olarak uygun kredilerden yararlanarak ev sahibi olabilirsiniz.

Kıbrıs'ta ve kiraların Sterlin bazda olması nedeniyle ev sahipleri yüksek getirili kiralara da sahip olabilirler. Kıbrıs'ta evi olanlar evleri durduğu yerde sahibine yüksek kazançlar sağlıyor. Ayrıca ev sahipleri tatil zamanlarını evlerinde geçirerek tatillerini huzurlu ve mutlu bir şekilde geçirebilirler.

126 görüntüleme

İlgili Yazılar

Hepsini Gör


Ofis Adres

Maldives Homes, Bahçeli, Girne / Kuzey Kıbrıs


İletişim Adres

Logo 1.png
bottom of page