top of page
  • Whatsapp
  • Instagram
  • YouTube
  • Facebook
  • Yazarın fotoğrafıYiğit Alp Okyaylı

Kıbrıs’ta Getir Var Mı?


KIBRIS TÜM PROJELERİNDE REKABETÇİ FİYATLAR! %5 İNDİRİM İÇİN WHATSAPP'TAN YAZABİLİRSİNİZ

Kıbrıs'ta yeni yaşamaya başlayanlar, bu adada yılın bazı mevsimlerinde dönemlik yaşayanlar ve tatil için gelenler Kıbrıs’ta getir var mı? Sorusuna yanıt arıyor. Pandemi dönemi ile birlikte sanal marketler ve online sipariş noktaları daha sık tercih edilir hâle geldi. Önceleri de hizmet veren markalara ek olarak bu sektöre giren başka yatırımcılar da oldu.

Getir, bunlar arasından işini en iyi yapan firmalardan birisidir. Dolayısıyla Dünya genelinde popülerlik kazanması şaşırtıcı değildir. Türkiye'nin pek çok bölgesinde yoğun şekilde talep gören Getir, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde de görevini layıkıyla yerine getiriyor.

Getir Kıbrıs'ın Hangi Sektörlerinde Hizmet Veriyor

Getir, market alışverişleri ile ön plana çıksa da market dışında pek çok alanda hizmet sunuyor. Market sektörü ile başlayan ve alanını talep gördükçe genişleten firmada alışveriş yaparken iki çeşit market görüyorsunuz. Bunlar getir ve getir büyük şeklinde adlandırılıyor.

Birinin diğerinden farkı ise, getir büyüğün içinde daha fazla markaya ulaşma imkanı olmasıdır. Böylece ürünler arasındaki fiyat farkı daha belirginleşiyor ve tercih alanı genişliyor. Ayrıca getir, fiyat bazında getir büyükten bir tık daha pahalıdır. Yani aynı üründe ufak fiyat farklılıkları görülmesi mümkündür.

Getir'in hizmet verdiği sektörler aşağıdaki gibidir;

  • Getir

  • Getir su

  • Getir yemek

  • Getir çarşı

  • Getir iş

  • Getir büyük

Listeden de anlaşılacağı gibi aklınıza gelebilecek her çeşit ürüne ulaşmak için getir Kıbrıs'ta da, bir numaralı hizmet aracınız oluyor.



Kıbrıs Getir Kampanyaları

Dünya genelinde olduğu gibi Kıbrıs'ta hizmet verirken de kampanyaları ile çeşitli avantajlar sağlayan bir firmadır. Her gün ürünlere birçok kampanya ekleniyor. Bu kampanyalar ile yaptığınız alışverişler daha uygun fiyata geliyor. Yani hem oturduğunuz yerden tek tıkla alışveriş yapıyorsunuz hem de ürünleri daha indirimli alıyorsunuz.

Yapılan kampanyalar belirli bir limit alışverişte % 10 ile %40'a kadar ulaşabilecek düzeydedir. Kampanyalar çeşitlilik gösterir. Bazen üç al iki öde, bazen bir alana bir bedava veya belirlenen bir ürünü alana ikincisi %50 indirimli olabilir.


Kıbrıs Getir Ekibi

Getir’den sipariş verdiğinizde çok kısa sürede ürünler size teslim edilir. Ayrıca sipariş sonrasında sipariş adresinize ulaşana kadar her adımını takip edebiliyorsunuz. Ürünler genelde eksiksiz elinize ulaşıyor. Ancak yoğunluk sebebiyle bazı aksilikler yaşanabilir. Böyle durumlarda ürünleri teslim alsanız ve kuryeniz gitmiş olsa bile anında destek ekibi ile bağlantıya geçerek sorununuza çözüm sağlayabiliyorsunuz.

Üstelik eksik ürün tesliminde getir ekibi size seçenek sunuyor. Ürünün tekrar size getirilmesini mi istiyorsunuz yoksa ücret iadesi mi yapılsın? Şeklinde size geri bildirim yapılıyor. Sizde kararınızı açıklıyorsunuz. Günün her saati destek ekibinden yardım alabilme imkanına sahipsiniz. Yine gece gündüz fark etmeksizin belirlenen saatler dahilinde her zaman sipariş oluşturabilirsiniz.



Kıbrıs'ta Getir Ödeme Seçenekleri

Getir’de iki şekilde ödeme yapabilirsiniz. Bunlardan biri kredi kartı ile ödeme diğeri ise kapıda ödeme seçeneğidir. Getir, ödeme sırasında gereken tüm güvenlik uygulamalarını sağlıyor. Dolayısıyla tereddüt etmenize hiç gerek yok. Kart bilgileriniz mastercard kapsamında masterpass ve bankalar arası kart merkezi tarafından korunur. Kapıda ödeme seçeneğiyle ilgili bilmeniz gereken bir kriter vardır.

Getir tarafından hizmet verilen tüm alanlarda geçerli olamayabilir. Örneğin, getir yemek panelinde kapıda ödeme seçeneği varken başka bir alanda olmayabilir. Alışveriş aşamasında bu durum zaten karşınıza gelecektir. Getir’den kredi kartı ile alışveriş yapabilmek için tek yapmanız gereken uygulamayı telefonunuza indirmek ve üyelik açmak. Ardından almak istediğiniz ürünleri alışveriş sepetinize ekleyip, ödeme seçeneklerini görebilirsiniz. Getirde nakit ödeme yoktur. Bunun sebebi kuryelerin hızlı teslimat yapmasıdır.



İlgili Yazılar

Hepsini Gör


Ofis Adres

Maldives Homes, Bahçeli, Girne / Kuzey Kıbrıs


İletişim Adres

Logo 1.png
bottom of page