top of page
  • Whatsapp
  • Instagram
  • YouTube
  • Facebook
  • Yazarın fotoğrafıYiğit Alp Okyaylı

Kıbrıs’ta Yevmiye Ne Kadar?


Kıbrıs’ta Yevmiye Ne Kadar?
Kıbrıs’ta Yevmiye Ne Kadar?

Kıbrıs’ta yaşama planı olan kişilerin ilk aklına gelen sorular arasında Kıbrıs’ta yevmiye ne kadar? Sorusu geliyor. Çünkü burada yaşam kalitesinin oldukça yüksek olduğu herkes tarafından biliniyor.

Yaşam kalitesini belirleyen en önemli unsurlar arasında yer alan kişi başına düşen gelir miktarıdır ve bu miktar Kıbrıs’ta oldukça yüksektir.

Bu durumda yevmiyelere doğrudan yansır. Yevmiyelerin yüksek olması alım gücünde çok ciddi artışlar meydana getirir ve bu gelirler kolaylıkla yatırıma dönüştürebilir. Bu anlamda Kıbrıs’ta ev alarak burada yaşamak yüksek yevmiye ile ücret almak oldukça akıllıca bir yaklaşım olacaktır.

Kıbrıs’ta Yaşam

Eğence ve yaşamın merkezi olan Kıbrıs’ta zaman su gibi geçer. Çünkü burada yaşam dolu dolu tam anlamıyla gerçekleştirilir. Yevmiye miktarlarının oldukça yüksek olduğu Kıbrıs’ta keyifli bir yaşamın kapılarını aralamak mümkündür.

Burada çalışan veya çalışmayı düşünenler için gelir sorunu olamayacaktır. Bu gün yatırım yapmak veya ev satın almak için herhangi bir arayış içerisindeyseniz listenin başında yer alması gereken yerleşim noktası Kıbrıs olmalıdır. Ticaret ve turizm yeri olan Kıbrıs’ta her geçen gün değerlenen evlerden satın almak oldukça karlı bir yatırım olacaktır.


Kıbrıs’ta Eviniz Olsun
Kıbrıs’ta Eviniz Olsun

Kıbrıs’ta Eviniz Olsun

Kıbrıs birçok kişi için tam olarak bilinmeyen bir yerdir. Gerek yaşam koşulları gerekse gelirde herhangi bir sorun olmaması nedeniyle ekonomik sıkıntı çekmeden uzun yıllar rahatlıkla yaşanabilecek bir yer olarak karşımıza çıkar.

Kaliteli bir yaşam ve huzur dolu bir hayat için Kıbrıs’ta ev almak akıllıca bir yatırım olacaktır. Burada ev sahibi olmakla tarihi ve doğal güzelliklerin içinde yaşama şansının yakalanmasının yanında her geçen gün değer kazanan evlerin sahibi olmakla da mal varlığınızda artış gösterecektir.

Kıbrıs Yüksek Gelir, Yüksel Alım Gücü

Kıbrıs’ta her şeyin pahalı olduğu algısı tek başına değerlendirildiğinde tamamen yanlış bir algı olacaktır. Çünkü burada yaşayan insanların gelirleri yüksek olduğundan alım gücüde oldukça yüksektir.

Asgari ücretin Ülkemizle kıyasladığımızda iki katına yakın bir değerinin olduğu görülür. Yevmiyeler içinde aynı durum geçerlidir. Bu itibarla Kıbrıs’ta yatırım yapsam geçinebilir miyim, kar edebilir miyim? Ev alsam orada yaşayabilir miyim? gibi sorular yersiz sorulardır. Çünkü burada gelir oldukça yüksek dolaysısıyla da alım gücü de yüksektir. Ücretlerin yüksek olması beraberinde refah ve mutluluğu getirir.

Kıbrıs’ta Ev Almak İçin İzlenecek Yol Nedir?

Kıbrıs’ta ev sahibi olmaya karar veren kişilerin aklında yer sorular arasında evi nasıl satın alabilir bu konudaki prosedürler nelerdir soruları gelir.

Esasında Kıbrıs’ta ev almak Türkiye’deki ile aynıdır. Bu konuda hizmet veren uzman bir kuruluştan destek almak suretiyle çok kısa sürede kazançlarınız yatırıma dönüştürülebilir kaliteli bir yaşamın kapılarını aralayabilirsiniz.


Kıbrıs’ta Ev Almak İçin İzlenecek Yol Nedir?
Kıbrıs’ta Ev Almak İçin İzlenecek Yol Nedir?

Kıbrıs’ta Mevcut Yevmiye İle Neler Yapılabilir?

Kıbrıs’ta yatırım yapmak isteyenler ve burada yaşama planı olanların yapabileceklerini şöyle sırlayabiliriz;

  • Alınacak yevmiyelerle rahatlıkla gezilebilir görüşmek istenilen turizm noktaları görülebilir

  • Kıbrıs’ta ev satın alınarak burada mutla ve huzurlu bir hayat sürülebilir

  • Kıbrıs’ın muhteşem plajlarında gerçekleştirilecek tatil ile tatil sizin ayağınıza gelecektir.

  • Ekonomik hiç bir sorun yaşanmadan refah için bir yaşam sündürülebilir

Kıbrıs’ın Sosyal ve ekonomik değerlendirmesini tam yapmayanların hala buranın çok pahalı olduğunu ve burada yatırım yapma konusunda tereddütlerinin olduğunu görüyoruz. Ancak kıyaslama yapılarken yevmiye alım gücü ile mal ve hizmet maliyetlerinin detaylı şekilde incelenmesi gerekir.

Kıbrıs’ta her ne kadar mal ve hizmet bedelleri yüksek gibi görünse de kişi yevmiyeleri oldukça yüksektir dolaysıyla alım gücü yüksektir. Bu itibarla Kıbrıs ev alınarak ömür boyu yaşam sürdürülebilecek mükemmel bir yerleşim yeri olarak karşımıza çıkar.


İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Kıbrıs’ta Nargile Cafeler

Eğlence mekanları kadar, Kıbrıs’ta nargile cafeler ve bulunduğu ortamlarda ilgi çekicidir. Her birinin kendine göre ayrı konsepti bulunan...


Ofis Adres

Maldives Homes, Bahçeli, Girne / Kuzey Kıbrıs


İletişim Adres

Logo 1.png
bottom of page