top of page
  • Whatsapp
  • Instagram
  • YouTube
  • Facebook
  • Yazarın fotoğrafıYiğit Alp Okyaylı

Kıbrıs Güzelyurt Nereye Bağlı


Kıbrıs Güzelyurt Nereye Bağlı
Kıbrıs Güzelyurt Nereye Bağlı

Kuzey Kıbrıs'ın güzel şehirleri arasında yer alan Güzelyurt ve Kıbrıs Güzelyurt Nereye Bağlı hakkında detaylı bilgiler makalemizde bulunuyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet'in kuzeybatısında yer alan Güzelyurt Antik dönemine ait olmasından dolayı her yıl buraya yerli yabancı birçok turist ağırlıyor. Toros Dağlarına hakim bir görüşe sahip olması ve ılıman ikliminin yer aldığı Güzelyurt şehri oldukça verimlidir.

Kıbrıs Güzelyurt Ulaşım

Doğal güzellikleri olmasının yanında antik özelliğine sahip Güzelyurt'a gelmek isteyenler hava yoluyla Lefkoşa'da bulunan Ercan Havalimanına oradan da karayolu ile ulaşabilirler. Güzelyurt Lefkoşa ve Girne şehirlerinin tam ortasında bulunuyor.

Kıbrıs'ta Yaşam Nasıldır?

Kıbrıs on bin yıllık tarihi ve kültürel mirası insanları kendine hayran bırakıyor. İnsanlar burada daha fazla güneşli gün yaşayarak muhteşem doğanın tadını çıkarabilirler. El değmemiş kumsallar ve huzurlu bir ortam ramak isteyenler için Kıbrıs ideal bir yaşam sunuyor.

İnsanlar Kuzey Kıbrıs'ta kaldığı süre içinde yapacakların daha fazlasını bulabilirler. Kıbrıs'ta bütçeleri zorlamayan ve uygun olması nedeniyle insanların emeklilik hayalini kurabileceği ülkeler arasında yer alıyor.


Kıbrıs'ta Yaşam Nasıldır?
Kıbrıs'ta Yaşam Nasıldır?

Kıbrıs Konaklama Hizmetleri

Kıbrıs'ta bulunan Güzelyurt, Girne ve Mağusa turistlerin yoğun olarak tercih ettiği yerler arasında buluşuyor. Muhteşem doğa, tarih ve kumsallarıyla bu yerler tatil zamanlarında adeta dolup taşıyor. Buralara gelen insanlar konaklayabilecekleri çok yıldızlı oteller bulunuyor. Ayrıca Kıbrıs'a yerleşmeyi düşünenler için uygun fiyatlara ev de bulabilirler.

Kıbrıs'ta Ev Nasıl Alınır?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yaşam giderleri Avrupa ülkeleri ve ABD'de daha düşük oluyor. Yaşam şartları makul olduğu için insanlar burada yaşamak için ev alma yoluna gidebiliyor. Ülkenin para biri Türk Lirası olduğu gibi Sterlin'de fazlaca kullanılıyor.

Ev almak için zorlu prosedürler bulunmadığı ülkede insanlar kolaylıkla ev sahibi olabiliyor. Birikimlerini değerlendirmek isteyenler Kıbrıs'ta ev alarak tercih edebilirler.

Kıbrıs'tan Ev Almak Mantıklı Mı?

Kaliteli ve gösterişli bir yaşam sürmek isteyenler için Kıbrıs gayrimenkulleri oldukça önemli fırsatlar sunuyor.

Gayrimenkullerin uygun fiyatlara sahip olması ve Kıbrıs'ın doğal güzellikleri beraber düşünüldüğünde ev almanın oldukça mantıklı olduğu görülüyor. Kıbrıs'ın güvenilir bir ülke olması ve suç oranları az olduğu için Türkiye'den göz edenleri tercih oluyor. İnsanlar Kıbrıs'ı huzurlu bir hayata açılan bir konumunda görüyor.


Kıbrıs'ta Ev Almanın Avantajları
Kıbrıs'ta Ev Almanın Avantajları

Kıbrıs'ta Ev Almanın Avantajları

Kıbrıs birçok özelliğiyle insanların gözde merkezleri arasında yer alıyor. Tarihi zenginlikler, güzel doğa ve eğlence merkezleriyle Kıbrıs özel ülkelerden bir olarak ön plana çıkıyor. Kıbrıs'ta ev almanın insanlara faydaları şunlardır.

  • Altyapı yatırımların her geçen gün daha çok yükselmesi ve yeni okullar açılması nedeniyle insanları çekiyor.

  • Yüksek hayat standartlarına sahip olması, Türkiye'ye yakın yerde bulunması ideal bölge haline gelmiştir.

  • Uyum sağlayan bir ülke konumunda bulunuyor.

  • Kıbrıs'ta insanlar profesyonel bir şekilde İngilizce eğitimi alma olanakları bulunuyor.

  • Akdeniz'de yer alan uygun adalardan bir tanesidir.

Yukarıda yer alan hususlardan dolayı insanlar Kıbrıs'ta ev almak ya da kiralamayı düşünürler. Kıbrıs'ta gayrimenkullerin sürekli olarak değer kazanması insanlara avantajlar sağlıyor.

Neden Kıbrıs'tan Ev Alınır?

Kıbrıs'ta alınan konutlar kısa bir süre içinde kendilerini amorti etme durumları bulunuyor. Diğer ülkelerle karşılaştırıldığında ev almanın çok uygun olduğu görülüyor. Ayrıca yatırım amaçlı olarak ev alan kişiler evlerini Sterlin bazda kiraya verme durumları bulunuyor. Böylece ev sahipleri yüksek kiralara sahip olur.

Kıbrıs'ta özel okul ve üniversitelerin çok olması, turizm yatırımların yükselmesiyle ev fiyatlarını daha da yükseleceği anlamına geliyor. Bu hususlardan yararlanmak isteyenler doğal güzellikleri fazla olan Kıbrıs'ta ev alabilirler.



İlgili Yazılar

Hepsini Gör


Ofis Adres

Maldives Homes, Bahçeli, Girne / Kuzey Kıbrıs


İletişim Adres

Logo 1.png
bottom of page