top of page
  • Whatsapp
  • Instagram
  • YouTube
  • Facebook
  • Yazarın fotoğrafıYiğit Alp Okyaylı

İos İşletim Sistemli Telefonlar ve Tabletler İçin 10 Sanal Borsa Uygulaması


İos İşletim Sistemli Telefonlar ve Tabletler İçin 10 Sanal Borsa Uygulaması
İos İşletim Sistemli Telefonlar ve Tabletler İçin 10 Sanal Borsa Uygulaması

Yapılan araştırmalar iPhone için en iyi borsa uygulamalarının TradingView, Firstrade, M1 Finance, TC2000 ve Yahoo Finance olduğunu ortaya koyar ve borsa yatırımcıları da İos işletim sistemli telefonlar ve tabletler İçin 10 sanal borsa uygulaması hakkında bilgi edinmek isterler. Bu hisse senedi uygulamaları borsa haberleri, alım satım, çizelgeler, sosyal borsa ve borsa hakkında birçok şeyi öğrenmek için idealdir.


Tradingview

TradingView en iyi iPhone hisse senedi uygulamasının kazananıdır çünkü en iyi grafiklere sahiptir. En büyük topluluğa sahiptir ve tüm küresel pazarları kapsar, aynı zamanda ücretsizdir. TradingView ile ilgili inanılmaz olan şey, akıllı telefonlar veya tabletler için bir uygulamaya bile ihtiyaç duyulmamasıdır.

TradingView, HTML5 geliştirmenin en ileri noktasındadır. Yani TradingView'i hangi cihazda kullanırsanız kullanın, inanılmaz duyarlı yazılım tasarımı sayesinde görsel olarak mükemmel sonuç verir. Bu, verilerinizi cihazlar arasında senkronize etmeniz gerekmediği anlamına gelir. Masaüstüne aldığınız her şeyi mobil ve tablette alırsınız.

Özetle, öne çıkanlar şunlardır:

  • Çok çeşitli göstergeler, grafik türleri ve çizim araçlarıyla güçlü hisse senedi grafiği

  • Tamamen işlevsel bir stok ayırıcı, uygulamanın yapısına entegre edilmiştir.

  • Sosyalde Twitter veya Stocktwits'ten daha iyi olduğu anlamına gelen bir sosyal yatırım ilk yaklaşımı, gerçek ticaret topluluklarına ve harika bir ticaret fikirleri akışına sahiptir.

  • Hisse senetleri, ETF'ler, Forex ve Kripto para birimleri dahil olmak üzere gezegendeki hemen hemen her borsayı kapsayan bir yapıya sahiptir.

Firstrade

Firstrade, ücretsiz hisse senedi ve ETF ticareti, gerçek zamanlı grafikler ve izleme listeleri ile Morningstar araştırma raporları için en güçlü aracılık uygulamasıdır. Firstrade, adını hiç duymadığınız en iyi brokerdir ancak 35 yılı aşkın bir süredir faaliyet göstermektedir ve ABD'de New York'ta bulunan, gerçekten komisyonsuz ticaret sunan ilk büyük broker olarak ün kazanmıştır. Firstrade hisse senedi ticareti uygulaması, portföyünüzü sorunsuz bir şekilde yönetmenize olanak tanır. Doğrudan telefonunuzdan hisse senetleri, opsiyonlar ve ETF'lerde komisyonsuz işlem yapabilirsiniz.


M1 Finance

M1 Finance, portföylerinizi oluşturarak yatırımınızı otomatikleştirdiği, paranızı otomatik olarak yatırdığı ve vergi kayıplarını topladığı için en iyi hisse senedi yatırım uygulamasıdır. Benzersiz bir şekilde M1 Finance, uzman portföylerini kopyalamanıza veya kendinizinkini oluşturmanıza olanak tanır.

Ayrıca, M1 hem otomatik hem de manuel yatırım sunar. Bu nedenle, kariyerleri veya aileleri ile meşgul olan ciddi yatırımcılar için mükemmel bir kaynaktır. M1'in en büyük avantajı, tercihlerinize göre otomatik yatırıma izin vermesidir. Ayrıca M1 Finance, ücretsiz yatırım imkanı sunar.


TC2000

TC2000 uygulaması izleme listeleri, piyasa taraması, gerçek zamanlı hisse senedi taraması ve doğrudan grafiklerden alım satım sağlayan iyi bir iPhone hisse senedi grafiği uygulamasıdır. Apple Store'daki mevcut incelemeler bazı teknik sorunlar önerse de, TC2000 yakın zamanda tüm cihazlarda yerel olarak çalışacak şekilde güncellenmiştir.

TC2000 ile doğrudan çizelgelerden ticaret yapabilirsiniz. Temel bilgileri ve özel teknik koşulları tarayabilir ve saniyeler içinde bir işlem başlatabilirsiniz. Mobil cihazlarda birinci sınıf bir deneyim yaşarsınız.


İos İşletim Sistemli Telefonlar ve Tabletler İçin 10 Sanal Borsa Uygulaması
İos İşletim Sistemli Telefonlar ve Tabletler İçin 10 Sanal Borsa Uygulaması

Robinhood

Robinhood uygulaması, basit bir tasarıma sahip olduğu ve kullanımı kolay olduğu için yeni başlayanlar için iyi bir hisse senedi aracılık uygulamasıdır. Buna ücretsiz hisse senedi alım satımlarını ekleyin ve iyi bir seçeneğini de vardır. Özellikle, Robinhood hiçbir ticaret komisyonu talep etmez. Uygulama ticaret komisyonları yerine 6 dolarlık üyelik ücreti, marjin ticareti ve aracı komisyonculardan indirimler yoluyla para kazanır. Robinhood, Financial Industry Regulatory Authority (FINRA) ve Securities Investor Protection Corporation (SIPC) üyesidir. Böylece Robinhood, Amerikalı müşteriler için 500.000 $ 'a kadar hesap sağlar.

Aracılık hesaplarına kaydolan kişilere ücretsiz hisse senedi sunar. Ücretsiz hisse senetleri Ford (NYSE: F), Apple (NASDAQ: AAPL) ve Sprint (NYSE: S) içerebilir. Robinhood, onu süper basit tutmak isteyen yeni başlayan yatırımcılar için en iyi hisse senedi uygulamasıdır. Özellikle risk toleransı yüksek olan yatırımcılar için mükemmel bir kaynaktır. Bununla birlikte, geleneksel aracı kurumlarla ilişkili uygulamalar, daha talepkar ve deneyimli yatırımcılara daha iyi hizmet edecektir.


Yahoo Finance

iPhone için Yahoo Finance App ücretsiz özel haberler, izleme listeleri, portföyler, teklifler, çizelgeler ve fiyat uyarıları sağlar. Şaşırtıcı bir şekilde Yahoo Finance, çok çeşitli broker entegrasyonlarına sahiptir. Belirli bir komisyoncuya kaydolma zorluğundan geçmek yerine, komisyoncunuzla entegre olmak için Yahoo'yu kullanabilirsiniz.


StockTwits

StockTwits iPhone uygulaması, çok çeşitli spekülatörler, tüccarlar ve yatırımcılar tarafından sosyal medya gönderilerini takip etmenizi sağlar. Piyasalar hakkında fikir edinmek ve tüccarların ve spekülatörlerin ne düşündüğünü görmek için harika bir uygulamadır. Özellikle, katkıda bulunanların çoğu teknik analiz için çizelgeleri paylaşırlar. Trend Listeleri özelliği, en son trendleri görmenin mükemmel bir yoludur. Dezavantajı, Stok Twits'in reklam içermesidir. Öte yandan, StockTwits finansından, hisse senetlerinden ve kripto para sohbetinden öğrenebileceğiniz bilgiler, piyasayı tanımanıza yardımcı olabilir.


Investing

Sadece hisse senedi fiyatları ve sağlam bir gösterge sağlayan bir uygulama arıyorsanız , Investing.com iyi bir seçimdir. Örneğin, Investing.com dünya çapında 100 borsada işlem gören 30.000 finansal araç için gerçek zamanlı güncellemeler sağlar. Ek olarak, uygulama dünya çapındaki ekonomik olaylar ve duyurular hakkında uyarılar ve güncellemeler sağlayan bir ekonomik takvim sunar. Faiz oranı değişiklikleri, düzenleyici değişiklikler ve halka arzlar gibi konularda takvim özelliğinden yararlanılabilir. Investing.com son dakika haberleri ile özel bir portföy sunar. Investing.com iPhone, iPad ve Mac için App Store'da mevcuttur.


İos İşletim Sistemli Telefonlar ve Tabletler İçin 10 Sanal Borsa Uygulaması
İos İşletim Sistemli Telefonlar ve Tabletler İçin 10 Sanal Borsa Uygulaması

Acorns

Acorns, "yedek değişiklik" için iPhone yatırım uygulamalarının en iyisidir. Açıklamak gerekirse, Acorns otomatik olarak bireysel emeklilik hesaplarına ekstra nakit veya yedek para yatırır. Uygulama yeni başlayanlar, tembel yatırımcılar ve az boş zamanı olan meşgul insanlar için en iyisidir.

Öte yandan, deneyimli yatırımcılar ve hisse senedi meraklıları uygulamayı çok basit bulacaktır. Böylece aktif yatırımcılar uygulamayı beğenmeseler de, ancak pasif yatırımcılar bundan hoşlanacak. Uygulamanın ücreti ayda 1 ila 2 dolar arasındadır. iPhone'lar ve iPad'ler için App Store'da mevcuttur.


Apple Hisse Senedi Uygulaması

Apple Hisse Senedi uygulaması, temel çizelgeler, haberler ve izleme listeleri sağlayarak iPhone'unuzla sıkı bir şekilde entegre edilmiştir. Apple tarafından geliştirilen hisse senedi uygulaması, Apple iPhone kullanıcıları tarafından çok düşük derecelendirilmiştir. Hisse Senedi Uygulaması özelleştirilebilir izleme listeleri, çizelgeler ve iş haberleri sağlarken, işlevsellik açısından son derece sınırlıdır. Ana kullanıcı şikayetleri, pil kullanımı, sınırlı veri ve yalnızca bir izleme listesi kullanılabilmesi yönündedir.


Sonuç

iPhone'unuzdan hisse senedi ticareti yapmak istiyorsanız, hisse senedi çizelgeleri ve sosyal için TradingView uygulamasını, ücretsiz hisse senedi işlemleri için Firstrade ve haberler için Yahoo uygulamasını yükleyebilirsiniz.

iPhone cihazlardan yapılan yatırımların değerlendirilmesi için yatırımcıların son dönemlerdeki davranışlarına bakıldığı zaman Kıbrıs emlak piyasası ön plana çıkar. Borsadan elde edilen gelirler bu alanda kullanılarak ciddi kazanç yatırımları söz konusu olur. Kıbrıs’ta yatırım yapmak yatırımcılar için birçok avantaj demektir.

Bu avantajlardan en önemlisi turizm gelirleridir. Bölgede yer alan turizm potansiyeli çok yüksek olduğu için yatırımcılar bu bölgeyi kendileri için uygun bulurlar. Borsa yatırımlarının yanı sıra dünyada en çok yatırım faaliyeti sürdürülen yerlerden birisi Kıbrıs'tır. Emlak piyasası bu bölgede hem kurumsal kimlikler için hem de bireysek kimlikler için sürekli olarak faaliyet gösterir.

38 görüntüleme

İlgili Yazılar

Hepsini Gör


Ofis Adres

Maldives Homes, Bahçeli, Girne / Kuzey Kıbrıs


İletişim Adres

Logo 1.png
bottom of page