top of page
  • Whatsapp
  • Instagram
  • YouTube
  • Facebook
  • Yazarın fotoğrafıYiğit Alp Okyaylı

Android İşletim Sistemli Telefonlar ve Tabletler İçin 10 Sanal Borsa Uygulaması


Android İşletim Sistemli Telefonlar ve Tabletler İçin 10 Sanal Borsa Uygulaması
Android İşletim Sistemli Telefonlar ve Tabletler İçin 10 Sanal Borsa Uygulaması

Yatırım yolculuğunuza başlarken birçok şaşkınlık yaşayabilirsiniz: Neye yatırım yapmalı, hisse senetlerine nasıl yatırım yapmalı ve yeni başlayanlar bunalmaktan kaçınmak için hangi hisse senedi alım satım veya yatırım uygulamalarını kullanmalı aşamasında Android işletim sistemli telefonlar ve tabletler için 10 sanal borsa uygulaması içerisinde tercih yapabilirsiniz. Neyse ki, FinTech hizmetlerinin ortaya çıkmasıyla birlikte birçok hisse senedi alım satım komisyoncusu, yeni başlayanlara ücretsiz ve anlaşılması kolay ara yüzlerle borsaya erişim sunar.


Plynk

Plyn, yatırım yapmaya başlamanıza ve yol boyunca öğrenmenize yardımcı olmak için tasarlanmış bir uygulamadır ve şu anda yeni hesaplar için 50$'a kadar bonus sunar. Plynk uygulaması, yeni başlayan yatırımcıların paralarını bir yatırım portföyüne koymalarına yardımcı olur. Özellikle, tümü tek bir dolardan başlayan ve kısmi hisse senetleri aracılığıyla çeşitli hisse senetleri, ETF'ler, yatırım fonları ve kripto paralara erişim sunar. Platform, yatırım kavramlarını açıklamak için basit, anlaşılması kolay bir dil kullanır. Karmaşık çizelgeler ve tablolar yoktur.


Webull

Webull, 2018'de Robinhood'a pazar payı için meydan okumaya başladığında hisse senedi alım satım dünyasına girmiştir. Bu hisse senedi alım satım uygulaması, komisyonsuz hisse senedi alım satımının yanı sıra ETF'ler, opsiyonlar ve kripto para birimlerinde komisyonsuz alım satımlar sunar.

Mevcut çoğu yatırım uygulaması gibi, akıllı telefonunuzdan, tabletinizden veya masaüstünüzden ticarete erişim sağlar. Yukarıda değinildiği gibi, uygulama Sipariş Akışı için Ödeme (PFOF), marj kredileri, nakit faizi ve Nasdaq TotalView Level 2 Advances teklif abonelikleri için hizmet ücretleri gibi yaptığınız diğer eylemlerden para kazandığı için işlemler için komisyon almaz.


Public

Public, yeni başlayanlar için hisse senedi ve ETF ticaretine izin veren komisyonsuz bir yatırım uygulamasıdır. Borsa uygulaması, duyularını sosyal medyaya ayarlayan ve borsaya ilgi duyan Y kuşağı ve Z kuşağı hedeflenir. Şirket daha önce, Sipariş Akışı için Ödeme (PFOF) üzerinden para kazanan veya takas merkezlerinden kendilerine işlem yönlendirmek için komisyon alan Robinhood gibi uygulamaları takip ederken, yakın zamanda bu uygulamayı terk etmiştir. Bunun yerine, artık diğer gelir akışlarının yanı sıra bir "bahşiş" sistemini kullanır.


Moomoo

Moomoo, hisse senetleri, ETF'ler ve opsiyonlar için komisyonsuz bir ticaret platformudur. Sadeliği ve kullanım kolaylığını destekleyen platformlardan farklı bir yaklaşım benimser. Hisse senedi alım satım platformu, alım satım içgörülerinizi ve yeteneklerinizi geliştirmek için güçlü araçlarla zengin entegre bir platform sunarak yeni ve gelişmiş yatırımcılara hizmet verir.


SoFi Invest

SoFi Invest, kripto para birimine yatırım yapmanın yanı sıra hisse senedi ve ETF işlemleri yapmanızı sağlayan bir borsa uygulamasıdır. Kişisel finans alanındaki tanınmış marka, kısa süre önce hisse senetleri, ETF'ler, kriptolar ve daha pek çok konuda ücretsiz işlemler sunarak yatırım dünyasına girmiştir. SoFi, opsiyon ticareti veya yatırım fonu sunmaz.

Hizmet, size aktif olarak ticaret yapma veya geri çekilme ve otomatik yatırım araçlarının bir robo-danışman olarak devralmasına izin verme imkanı sağlar. Bu nedenle, bu borsa uygulaması yatırım hesaplarınızı tutmak için iyi bir seçenek olabilir. Çünkü nasıl para yatıracağınıza dair imkanlar söz konusudur.

Şirket, yeniden finanse edilen öğrenci kredileri, para yönetimi, kredi kartları ve daha fazlası gibi diğer kişisel finans ürünlerine katılmanın yanı sıra finansal durumlarını iyileştirmeye ilgi duyan tüm müşterilere hizmet eder.


Robinhood

Robinhood, alım satım komisyonlarını 0 dolara indirerek komisyonsuz ilk hisse senedi alım satım uygulamasıdır. Sektördeki diğerlerinin, perakende yatırımcılarla alakalı kalmak istiyorlarsa takip etmekten başka seçeneği söz konusu değildir. Benzer şekilde, Robinhood gibi birçok yeni hisse senedi ticareti mobil uygulaması seçeneği, çoğu bu listede yer alan son yıllarda ortaya çıkmıştır.


Acorns

Acorns, yatırımlarına küçük bir miktar parayla başlamak isteyen küçükler ve genç yetişkinler için bir seçenektir. Daha fazla zamanla, bu yinelenen katkılar ve satın alımlarınızdan elde edilen yuvarlatılmış mevduatlar daha büyük bir portföyelere erişim sağlanır. Portföyler çoğunlukla Acorns aracılığıyla küçük bakiyelerle başladığından, hizmetin minimum hesabı yoktur. Robo-danışman mikro yatırım uygulaması, robo-danışman işlevi aracılığıyla yatırım tavsiyesi sağlamak için kullanıcılardan aylık bir ücret alır. Yine de, kendi adınıza yatırım yaptığınızda ticaret komisyonu almaz. Bunun yerine, hesabınız için seçtiğiniz abonelik planına bağlı olarak bir hesap ücreti alır.


Android İşletim Sistemli Telefonlar ve Tabletler İçin 10 Sanal Borsa Uygulaması
Android İşletim Sistemli Telefonlar ve Tabletler İçin 10 Sanal Borsa Uygulaması

M1 Finance

M1 Finance, komisyonsuz hisse senedi ve ETF alım satımları sunar. Ayrıca bu sitenin en iyi robo-danışman seçimi olarak önceden belirlenmiş yatırım kararlarınıza göre otomatik hisse senedi alım satımı sağlar. Bu uygulamada en çok sevilen şey, portföyünüze otomatik olarak yatırılan tekrarlayan mevduatlar yapma yeteneğidir.

M1 Finance, yatırımlarınızı çeşitlendirilmiş portföylere otomatikleştirerek, bir banka hesabına ve piyasayı aşan faiz oranları sağlayan bağlantılı bir banka kartına sahip olarak ve değerli kişisel finans literatürüne erişim sağlayarak servet oluşturmaya yardımcı olan tek bir kişisel finans uygulaması olarak hareket eder.

En önemlisi, M1 Finance ile yatırım yapmak, para yatırmak, hisse senedi ve endeks fonu seçimlerinizi belirlemek ve platformun yatırımlarınızı sizin adınıza otomatikleştirmesini sağlamak basittir. M1 Finance, portföyünüzü belirtilen varlık tahsis hedefleri doğrultusunda otomatik olarak yeniden dengeler. Bunu düzenli aralıklarla yapmanın genel portföy performansını iyileştirdiği gösterilmiştir.


Stash

Stash, yatırım seçenekleri ve bir çek hesabı ile birlikte gelen mobil uyumlu bir kişisel finans uygulamasıdır. Düşük maliyetli, hepsi bir arada bir finansal platform görevi görür ve sonuç olarak bu listeye dahil edilir. Uygulama, öncelikle yatırımlarını otomatikleştirmek isteyen kişilere ticaret yapmak için aktif olarak hisse senetlerini de seçme imkanı sunar.

Tüm bunları para harcarken ve hesabınıza tekrarlayan para yatırırken yapabilirsiniz. Stash, gerçek yeni başlayanlar veya 18 yaşın altındakiler için saklama hesapları sunar. Yatırım yolculuğunuza erken başlamak, getiri bileşimi olarak zaman içinde gerçek uzun vadeli servet inşa edebilir. Stash, yinelenen bir aylık ücretle çalışır ancak bunu tam hizmetli bir kişisel finans platformuyla çalışır.


Android İşletim Sistemli Telefonlar ve Tabletler İçin 10 Sanal Borsa Uygulaması
Android İşletim Sistemli Telefonlar ve Tabletler İçin 10 Sanal Borsa Uygulaması

Vanguard

Bu liste, perakende yatırımcı için mücadelenin öncüsü olan uygun bir şekilde adlandırılmış şirket olmadan tamamlanmış sayılmaz. Vanguard şirketi uzun süredir, giderek daha uygun fiyatlara piyasa endeksi yatırımları sunarak perakende yatırımcılar için yatırım maliyetlerini düşürmeye çalışır. Aslında John Bogle, endeks fonu yatırımı fikrini ortaya çıkarmıştır ve ilk önce bunları perakende yatırımcılara yatırım fonları ve sonunda borsa yatırım fonları (ETF'ler) olarak sunmuştur.

Bu düşük maliyetli yatırımlar, perakende yatırımcılara yıllar içinde milyarlarca dolar tasarruf sağlayarak aracılık hesap getirilerinin daha da bileşik olmasını sağlamıştır. Android işletim sistemine sahip olan tüm cihazlardan yukarıda söz edilen borsa uygulamalarına giriş yapabilmek mümkün olur. Google Play Store üzerinden uygulamalar indirilerek borsa içerisinde hızlı bir şekilde işlem yapılabilir.

Yatırımcıların bu uygulamaları kullanarak borsa içerisinde yatırım yapmalarının yanı sıra Kıbrıs emlak piyasası üzerinden yatırım yaptıkları da bilinen bir gerçektir. Kıbrıs'ta yatırım yapmak borsa üzerinden yapılan yatırım işlemleri ile karşılaştırıldığında çoğu zaman eşdeğerdir. Bu nedenle bölgede yatırımcıların aktif bir şekilde faaliyet yürüttükleri görülür. Kıbrıs'ta yatırım yapmanın avantajları;

  • Kısa sürede dönüş alma

  • Yeni yatırım imkanları

  • Bireysel ve kurumsal yatırımlara onay verilmesi

  • Turizm gelirlerinden kazanç sağlama şeklinde sıralanabilir.

32 görüntüleme

İlgili Yazılar

Hepsini Gör


Ofis Adres

Maldives Homes, Bahçeli, Girne / Kuzey Kıbrıs


İletişim Adres

Logo 1.png
bottom of page